Händelserik vecka....

Förra veckan va hädelserik för mig.

Åkte in på akuten på tisdag kväll, hade sån jävla magkramp. Iaf, åkte dit, dom tog blodprov, temp & lite sånt.
Sen gick dom därifrån.. Jag låg inne på britsen i 2 timmar, sen gick jag upp & frågade en sköterska vad fan jag väntade på? ''- Du väntar på läkaren, vi har bara en läkare på akutmottagningen & vi fick in ett akutfall så du får vänta lite '' Men jaha, är inte jag ett akutfall då, tänkte jag... Menmen.
Sammanlagt tog de 3½ timme innan läkaren kom.. Klämde lite på min mage & skrev ut en medicin, sen fick jag åka hem?! Jag fattade ingenting, hon frågade även vrf dom satt in en kanyl i armen på mig, & hur ska jag veta de? Nej då hade sköterskorna gjort fel typ.. SUCK FÖR SVERIGES SJUKVÅRD!!!!!
Men iallafall så åkte jag hem, kom hem vid 05 på morgonen & hade åkt in & va framme vid 23.
Mådde bra på onsdagen, men fick anfall på torsdagen igen, ringde både ambulans & akuten. Men fick inte komma in?!
Jävla idioter säger jag bara! Låg med så höga smärtor att jag spydde som en gris. Men de brydde dom sig inte om för jag hade ju fått medicin... Aja nu har jag mått bra från i torsdags iaf. Hoppas de inte kommer nått mer. Dom trodde jag hade svår magkatarr i vilket fall... Menmen..
Är hemma hos älskling nu, & han har somnat i sängen med kläderna på medans jag pratade med svärmor i typ 2 timmar. Hahah.. Så nu strax ska jag nana. Godnatt =)
TTYL

Snabbinlägg

Skriver ett snabb inlägg innan möte 15.30..

Igår va de meningen att jag skulle åka med svärmor & familj till kolmården.
Men bilden svek oss, kylarslangen gick sönder av kylan.

Men vi tog pendeln upp till norrköping iaf & gick runt på stan, fick 2 par örhängen av svärmor =) ♥
Tacktack!

Nu sitter jag i skolan & väntar in ett möte, sen ska mamma följa med till körskolan så jag får ta mitt syntest =)
Äntligen, kostnadsfritt va de också! :D

Sen ska jag spara ihop lite pengar så jag kan skriva in mig iaf.
Kostar ju 1800:-

Utöver allt annat så va jag hemma i Fredags & kollade film med Älskling, vart osams med Jenna & vi är fortfarande de, hon har inte bett om ursäkt. Men inget jag tar här.
På lördagen va älskling ute & drack.. Hämtade honom från bohemé vid 1 tiden, skitfull.
Han spydde halva natten & jag skulle upp vid 7, för vi skulle ju som sagt till Norrköping.

Ne nu måste jag strax springa, möte om 7min.
Men mamma & soc är säkert redan här.

TTYL =)

 Bjuder på en gammal bild :P

En helt vanlig onsdag

Ligger just nu i sängen o ska försöka sova. Idag har jag inte gjort så väldans mycket. Vaknade typ vid halv två men låg & drog mig i sängen till typ halv tre. Gick upp & kollade i kylen, no food... Sen kom bror hit en stund, pappa satte in 100:- till frukostmat & middagsmat. Snällt av han :) så gick & köpte bröd,mjölk & skinka. Sen fick de bli mos & fiskbullar tills imorgon. Får ju pengar på fredag. Iaf så handlade jag de. Lagade mat också, fick bli en "bondomelett" från gårdagens rester. Sen har jag typ kollat på tv hela kvällen... Skulle ha träffat Emelie idag ju, men de blev lite ändrade planer, så vi ska ses imorrn eller ja idag istället. Och idag (torsdag) fyller ju som sagt Isak 20år. Grattis till honom! :). Hoppas på att träffa Jenna i helgen med, va faktiskt snart 1 vecka sen ja träffade henne. Har knappt pratat med henne i telefon heller för hon är mitt uppe i sin flytt till en 2a. + hon har haft lite problem med sin kille. Menmen. Blir också förbannad för vissa folk snackar skit om mig & Fredrik och om vårat förhållande, Med min morsa & menar på att tydligen alla tycker som dom ang de dom snackat om. Idioter! ( kan ju säga att en utav dom kan ju inte ens hantera ett förhållande ) Avundsjuk? Haha. Inget liv! På söndag ska jag med bästa svärmor med Familj till Kolmården med, ska bli så kul, aldrig varit där :) Nej nu ska jag kolla igenom lite bloggar & sen ska jag försöka sova, Godnatt :). TTYL

Tisdag 15/2 -2011

Igår va de alla ♥ dag! Hade en mysig dag med älskling, vi åt ute på Golden Thai ( kina resturang ).
Va gott men mättande. haha. Sen hemma hos han blev de film & mys.
Men vi somnade dock inte tsm för han va uppe hela natten & spela '':/


Imorgon ska jag träffa Emelie http://epen.blogg.se/
På torsdag fyller Isak 20år, Grattis till honom =)

RSS 2.0